Δύο «5άρες» σε τρεις βδομάδες έφαγε ο Κουρτουά

Δύο «5άρες» σε τρεις βδομάδες έφαγε ο Κουρτουά

Κακή περίοδο διανύει ο Βέλγος διεθνής πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπαρτσελόνα στο ισπανικό κλάσικο έβλαψε όπως ήταν φυσικό την αυτοπεποίθηση του Τιμπό Κουρτουά που μάζεψε εκείνο το βράδυ πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Το διεθνές διάλειμμα των πρωταθλημάτων μάλιστα, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για τον Βέλγο πορτιέρε.

Δέχθηκε ξανά πέντε τέρματα, αυτή τη φορά στην υπεράσπιση της εστίας των Κόκκινων Διαβόλων, στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία την Κυριακή το βράδυ (18/11). Γεγονός που μάλλον πλήττει το πρεστίζ της Βασίλισσας Ρεάλ που αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων και μάλλον δεν υπολόγιζε το τι θα επακολουθούσε. Μια κατάρρευση, μια ήττα με 5-2 και μια πρώτη θέση που είναι πια παρελθόν. Μαζί και το ταξίδι στο Πόρτο.

Η τρέχουσα περίοδο είναι αναμφίβολα δύσκολη για τον έμπειρο τερματοφύλακα στην αλήθεια, αφού μετά τον εφιάλτη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ακολούθησε ακόμα ένας με αντίπαλο την Ελβετία. Στο ενδιάμεσο, μεσολάβησαν δύο καλές εμφανίσεις κόντρα σε Θέλτα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όμως αμφότερες δεν είναι ομάδες – φόβητρο, όποτε οι δύο «5άρες» θα στοιχειώνουν για αρκετό καιρό ακόμα τα όνειρα του Τιμπό….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ