Αθλιότητες στο ΟΑΚΑ με ναζιστικούς χαιρετισμούς και σημαίες του «Μαύρου Ήλιου» (pics)

Αθλιότητες στο ΟΑΚΑ με ναζιστικούς χαιρετισμούς και σημαίες του «Μαύρου Ήλιου» (pics)

Ντροπιαστικές εικόνες στο Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία, από μερίδα της κερκίδας που χαιρετούσε ναζιστικά, δίπλα σε μια σημαία με τον «Μαύρο Ήλιο» των SS.

Λιγότεροι από 1.500 έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Εσθονία για την 6η αγωνιστική του Nations League. Τα άδεια καθίσματα του Ολυμπιακού Σταδίου όμως, ήταν λιγότερο θλιβερή εικόνα, από εκείνη μιας μερίδας «φιλάθλων» της Γαλανόλευκης που εθεάθησαν στο κάτω διάζωμα και στα πρώτα καθίσματα του γηπέδου να χαιρετούν ναζιστικά, να φωνάζουν συνθήματα για τη Βόρεια Ήπειρο, την Αλβανία, τη Μακεδονία, το Πολυτεχνείο, όλα «βουτηγμένα» σε ναζιστικά ιδεώδη, κρατώντας παράλληλα μια σημαία του «Μαύρου ήλιου».

Ο «Μαύρος Ήλιος» είναι μυστικιστικό σύμβολο των SS που υιοθέτησε ο Χάινριχ Χίμλερ ένας εκ των πιο σημαντικών διαμορφωτών της ναζιστικής πολιτικής και ιθύνων νους του Ολοκαυτώματος.

Οι συγκεκριμένοι ακροδεξιοί μετά το τέλος της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ολοκλήρωσαν την… τελετουργία τους καίγοντας μια σημαία της Τουρκίας, ενώ πληροφορίες θέλουν τους εν λόγω «φιλάθλους» να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο παιχνίδι με τη Φινλανδία βρίζοντας τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ