Ο Ρονάλντο «ζάλισε» αντίπαλο του με απίστευτες ντρίμπλες (vid)

Ο Ρονάλντο «ζάλισε» αντίπαλο του με απίστευτες ντρίμπλες (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές ντρίπλες που πραγματοποιεί, με τον Εμπαμπού να το διαπιστώνει από πρώτο... χέρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία (3-1), αφού σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας έτσι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Nations League, στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Πέραν των τριών γκολ που πέτυχε ο παίκτης της Γιουβέντους, μας έδειξε πως παρά τα 34 του χρόνια παραμένει ένας από τους καλύτερους ντριμπλέρ του πλανήτη, θυμίζοντας μας πόσο υψηλή είναι η τεχνική του κατάρτιση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε, στην αριστερή πτέρυγα της επιθετικής γραμμής των Πορτογάλων, ένας με έναν, με τον δεξιό μπακ-χαφ της Γιουνγκ Μπόις, Κέβιν Εμπαμπού. Εκεί ο παίκτης της Γιουβέντους φρόντισε να του δείξει από πρώτο χέρι γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Τι έκανε όμως; Η προσποίηση που τον σώριασε κάτω ήταν το πρώτο «χτύπημα», με τον Ρονάλντο μην δείχνει… έλεος και στη συνέχεια να περνά τη μπάλα ανάμεσα από τα πόδια του 24χρονου δεξιού φουλ-μπακ.

Δείτε την φανταστική ντρίμπλα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You vs Who? 👋💀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Football | Futbol | Soccer ⚽️ (@ydfootball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ