Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαν’τ Σιπ: «Η πρωτιά του ομίλου είναι στα χέρια μας»

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στο Nations League και ανέφερε πως η πρώτη θέση του ομίλου είναι στα χέρια της Ελλάδας.

Φαν’τ Σιπ: «Η πρωτιά του ομίλου είναι στα χέρια μας» | to10.gr

Η Ελλάδα κληρώθηκε με Κόσοβο, Σλοβενία και Μολδαβία στους ομίλους του Nations League, με τη διοργάνωση να ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν’τ Σιπ, μίλησε για τη κλήρωση λέγοντας πως είναι στο χέρι της Ελλάδας η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Φαν’τ Σιπ:

«Η κεντρική εντύπωση από την κλήρωση είναι πως η πρώτη θέση του ομίλου βρίσκεται στα χέρια μας και το μέλλον μας στη διοργάνωση εξαρτάται αποκλειστικά από εμας. Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια οι αγωνιστικές αποστάσεις μεταξύ των ομάδων της Ευρώπης μειώνονται, θα πρέπει να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αθλητικά και να έχουμε την αγωνιστική πειθαρχία που απαιτείται.

Έχουμε παίκτες με υψηλή ποιότητα, κατά συνέπεια η δική μας απόδοση και ετοιμότητα θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστούμε σε χώρες κοντινές στην Ελλάδα, κατά συνέπεια γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία τους και δεν θα έχουμε μακρινά, κοπιώδη ταξίδια. Διαθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για το scouting και πιστεύω ότι στον κατάλληλο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Nations League, που αποτελούν την πρώτη φάση του πλάνου Κατάρ».