Παναθηναϊκός: Εσωτερικό φιλικό με σούπερ Κουρμπέλη και ντεμπούτο Τσέριν – Ανακούφιση με Γκάνεα (Vid)

Παναθηναϊκός: Εσωτερικό φιλικό με σούπερ Κουρμπέλη και ντεμπούτο Τσέριν – Ανακούφιση με Γκάνεα (Vid)

Όσα έγιναν στο οικογενειακό διπλό του Παναθηναϊκού και η κατάσταση του Κρίστιαν Γκάνεα.

Δεδομένου ότι ματαιώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κιτσμπούχελ, που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (7/7), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στους παίκτες του, οργανώνοντας ένα εσωτερικό διπλό στο προπονητικό κέντρο του Βάλχζε-Κόσεν (δύο 25λεπτα ημίχρονα).

Στο διπλό συμμετείχε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», Άνταμ Τσέριν, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ενώ ξεχώρισε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος σημείωσε δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές.

Διαβάστε επίσης: Τουρκικές σειρήνες για Μακέντα

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Η ματαίωση του φιλικού με την FC Kitzbuhel έφερε ανατροπή στα σχέδια του τεχνικού επιτελείου. Εν τέλει αποφασίστηκε η απογευματινή προπόνηση ουσιαστικά να αφιερωθεί σε οικογενειακού τύπου φιλικό.

Οι «πράσινοι» αποτελούμενοι από τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σιδερά, Κουρμπέλη, Ηλιάδη, Φρόκου, Καμπετσή, Αϊτόρ, Ιωαννίδη προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμες κεφαλιές του Σιδερά. Οι «πορτοκαλί» αποτελούμενοι από τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Γκάνεα, Πούγγουρα, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλο, Τσέριν, Κρυπαράκο, Παλάσιος, Σαρδέλη, Μακέντα μείωσε πριν τη λήξη του πρώτου 25λεπτου με τον Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν 10 εναντίον 10 μια και πήραν ανάσες οι Τσέριν, Σένκεφελντ, ενώ ο τραυματισμός του Γκάνεα στο μετατάρσιο, έβαλε τον Καμπετσή σε ρόλο μπαλαντέρ. Ο «Κάμπε» μάλιστα σκόραρε για τους «πορτοκαλί», για να έρθει η απόλυτη ανατροπή με τον Μακέντα να σκοράρει σε τετ α τετ το 3-2!

Ατομικό ακολούθησαν οι Κώτσιρας, Σαβιέρ.

Το πρωί της Παρασκευής οι Πράσινοι έχουν ρεπό».

Καθησυχαστικά φαίνεται πως είναι σε πρώτη φάση τα νέα απ’ τον τραυματισμό του Κρίστιαν Γκάνεα που υπέστη στο εσωτερικό διπλό της προπόνησης του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Πέμπτης (7/7).

Ο Ρουμάνος μπακ θα κάνει ακτινογραφία το πρωί της Παρασκευής (8/7) κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ήδη αρκετή ώρα μετά τον τραυματισμό του ένιωσε λίγο καλύτερα και πατούσε κανονικά το πόδι του και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί σημαίνει πως θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στις προπονήσεις.

Για να είναι απόλυτα σίγουροι, ωστόσο, οι γιατροί της ομάδας θα τον υποβάλουν και σε ακτινολογικό έλεγχο αύριο για να έχουν πλήρη εικόνα του προβλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ