ΠΑΟΚ – Σταντάρ Λιέγης 1-0: Ραζβάν, δώσε στον Κούτσια μια ευκαιρία

ΠΑΟΚ – Σταντάρ Λιέγης 1-0: Ραζβάν, δώσε στον Κούτσια μια ευκαιρία

Με γκολ του Κούτσια ο ΠΑΟΚ 1-0 τη Σταντάρ Λιέγης

Έφτασε στην Ολλανδία χθες. Και μπήκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ… κατά λάθος. Ναι, όπως σου τα λέει. Διότι τον Γιώργο Κούτσια δεν θα τον έβλεπε κανείς αν δεν τραυματίζονταν ο Νέλσον Ολιβέιρα και δεν πωλούνταν στους Ρείντζερς ο Αντόνιο Τσόλακ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

Τον ίδιο Κούτσια που χάρη στο δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε πριν από λίγο τη Σταντάρ Λιέγης (1-0) στο τελευταίο φιλικό του Δικεφάλου στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν… κρύφτηκε. Τουναντίον. Φώναξε παρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για έναν φορ. Δηλαδή βρίσκοντας δίχτυα. Αυτή την ευκαιρία έψαχνε ο 18χρονος άσος. Και μόλις του δόθηκε την άρπαξε, παρότι ήταν με μια μόλις προπόνηση στα πόδια του.

Και με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Κούτσιας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου. «Δώσε μου μια… πραγματική ευκαιρία», είπε ο πιτσιρικάς στον Ρουμάνο εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με Λέφσκι για το Conference League. Όχι όμως με λόγια όπως κάνουν πολλοί. Αλλά με πράξεις.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΕΔΩ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τη διάταξη 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια στην τετράδα της άμυνας και τους Αουγκούστο και Σβαμπ στα χαφ. Οι Α. Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα αποτέλεσαν την τριάδα μεσοεπιθετικά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Κούτσιας.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ρυθμός δεν ήταν καλός και καμία από τις δύο ομάδες δεν γινόταν επικίνδυνη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Μποντ απείλησε με μια κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Έπειτα από 5 λεπτά οι Βέλγοι είχαν μια τεράστια ευκαιρία, με τον Μπαλικίσα να αστοχεί σε κενή εστία.

Στο 36ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Ο Κούτσιας πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Μποντάρ και με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 45′ οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματα τους, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε όχι στον Αουγκούστο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε πολύ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πίεζε ψηλά, αλλά δεν κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κούτσια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς και Κούτσιας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι (60΄ Ζίβκοβιτς), Μιχάι, Κουλιεράκης, Λύρατζης (Σάστρε 60′), Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντάντας (Φ.Σοάρες 60΄), Κουαλιάτα (Τσαούσης 60′ ), Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 60΄) και Κούτσιας (Λάμπρου 60΄).

Σταντάρ Λιέγης: Μπόνταρ, Ντουσέν, Τσίμιροτ, Εμόν, Μπόλιεβιτς, Ράσκιν, Καλούτ, Λαϊφης, Νουμπί, Μπαλίκβισα και Τσανάκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ