Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μάγκνουσον, μενού για όλα τα γούστα και… Γουότφορντ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μάγκνουσον, μενού για όλα τα γούστα και… Γουότφορντ

Τακτική, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις περιείχε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τον Παναθηναϊκό, μία μέρα πριν το πρώτο τεστ, κόντρα στη Γουότφορντ.

Με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να έρχεται φορτσάτος και να μπαίνει σε φουλ ένταση στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο (9/7), συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πράσινων» στην Αυστρία.  Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ πήρε μέρος τόσο στις ασκήσεις με τα τελειώματα, όσο και στο δίτερμα και στις στατικές φάσεις, δείχνοντας στοιχεία της ποιότητάς του και της κυριαρχίας του στον «αέρα».

Στην άσκηση με τα τελειώματα, έκαναν σέντρες από δεξιά κι αριστερά οι ακραίοι μπακ προς την περιοχή, όπου έπαιρναν θέσεις τρεις παίκτες κάθε φορά, προερχόμενοι από διαφορετικές σειρές και κάνοντας «χιαστί» κινήσεις. Εκεί ξεχώρισαν τα τρία εύστοχα τελειώματα του Μάγκνουσον (ένα με κεφαλιά, ένα με πλασέ κι ένα με μονοκόμματο σουτ στον αέρα), ένα τρομερό γκολ του Αλεξανδρόπουλου με βολέ κι ένα εξαιρετικό τελείωμα του Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης: Αποθεώθηκε ο Πρίντεζης στη Σύρο (vids)

Ακολούθησε δίτερμα (σε δύο 15λεπτα) σχεδόν στο μισό γήπεδο, με διάταξη 4-2-3-1 και για τις δύο ομάδες, στο οποίο επικράτησαν οι «πράσινοι» με 1-0, χάρις σε ένα τέρμα του νεαρού Χρήστου Κρυπαράκου.

Στο διπλό δεν έπαιξαν καθόλου (για λόγους αποφόρτισης) οι Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σένκεφελντ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις και κάποια πράγματα που έδειχνε πολύ πιο αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τους παίκτες του. Κι εκεί το μοναδικό τέρμα, προήλθε από κεφαλιά του Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισλανδός μαζί με τον Ρούμπεν (που μπήκε στο πρόγραμμα ξανά μετά από μία μικρή ίωση), έκαναν έξτρα πρόγραμμα στη φυσική κατάσταση με τον γυμναστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Δανιηλίδη. Ο δε Γιοβάνοβιτς είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Μάγκνουσον, συζητώντας κάποια πράγματα γύρω απ’ την προσαρμογή του, αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής (14:30), ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο φιλικό του με αντίπαλο τη Γουότφορντ (ομάδα της αγγλικής Championship) στο γήπεδο του Κόσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ