Με πεντάρα (5-0) ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Ασία η Μπαρτσελόνα – Άνοιξε λογαριασμό ο Ράσφορντ (vid)

Με πεντάρα (5-0) ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Ασία η Μπαρτσελόνα – Άνοιξε λογαριασμό ο Ράσφορντ (vid)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 5-0 της Νταεγκού και επιστρέφει στη βάση της. Πρώτο γκολ με τα μπλαουγκράνα για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Σε περίπατο εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, και το τρίτο φιλικό της Μπαρτσελόνα στην Ασία! Μετά το 3-1 επί της Βίσελ Κόμπε και το χορταστικό 7-3 επί της Σεούλ, η ομάδα του Χάνσι Φλικ διέλυσε με 5-0 την Νταεγκού και ολοκλήρωσε την περιοδεία της.

Πλέον οι Καταλανοί επιστρέφουν στη βάση τους και πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων έχουν να δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Αυτό με την Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας στις 10 Αυγούστου στο Μονζουίκ καθώς δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί το παιχνίδι στο νέο Καμπ Νου, όπως ήλπιζε η διοίκηση του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η καυτή σύντροφος του Λούκα Γιόβιτς της ΑΕΚ (pics)

Και σε αυτό το φιλικό ο Φλικ χρησιμοποίησε από μία εντεκάδα σε κάθε ημίχρονο, με τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με ψύχραιμο πλασέ από ασίστ του Έρικ Γκαρσία. Δύο γκολ έβαλε ο Γκάβι και από ένα οι Λεβαντόφσκι και Φερνάντες για την Μπάρτσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ