Aναχώρησε για την Μπολόνια ο ΟΦΗ

Aναχώρησε για την Μπολόνια ο ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε για την Ιταλία για το σπουδαίο φιλικό με την Μπολόνια

Με προορισμό την Μπολόνια αναχώρησε ανήμερα της γιορτής της Παναγίας η αποστολή του ΟΦΗ, ενόψει της αυριανής φιλικής αναμέτρησης με την ομώνυμη ομάδα που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (16/8) στις 21:45 στο «Stadio Renato Dall’Ara».

Η ομάδα της Κρήτης θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της κόντρα στην Μπολόνια, ενόψει της πρεμιέρας στη Super League με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο», την Κυριακή (24/8).

Διαβάστε επίσης: Ο «αναγεννημένος» Ντραγκόφσκι και oι 2/3 προκρίσεις (vids)

Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Lilo, Κατσίκας, Μαρινάκης, Γκονθάλεθ, Λιουις, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Κοντεκάς, Κωστούλας, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Ανδρούτσος, Νέιρα, Φούντας, Σενγκέλια, Ζανελάτο, Νας, Φαϊτάκης, Θεοδοσουλάκης, Ράκονιατς, Σαλσέδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ