Η Μίλαν του Αμορίμ έριξε 4άρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μίλαν του Αμορίμ έριξε 4άρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στη Μίλαν του Ρούμπεν Αμορίμ η οποία πήρε όμως τη νίκη με 4-2 σε φιλικό στην Πολωνία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν έδωσαν φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα πως ο Ρούμπεν Αμορίμ, ως προπονητής των «ροσονέρι», τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και τη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η Μίλαν πήρε τη νίκη με 4-2. Μόλις στο 2′ ο Μαγκουάιρ έκανε το 1-0 από εκτέλεση κόρνερ του Μπρούνο, αλλά ο Τσουκουέζε στο 37′ έκανε το 1-1. Στο 42′ ο Μπρούνο έχασε πέναλτι και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης: Ο Νίστρουπ και οι λόγοι που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο «Joker right»

Στο 51′ ο Ντόργκου έκανε το 2-1 για τη Γιουνάιτεντ που στη συνέχεια έχασε τα αβγά και τα πασχάλια. Ο Σισέ έκανε το 2-2 στο 58′, ο Ράμος το 2-3 στο 68′ και ο Λόφτους-Τσικ το 2-4 στο 71′.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ