Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Υπέροχη Γιουνάιτεντ για ακόμα μια φορά, επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα και βρίσκεται μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

18 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη. Η τελευταία φορά που έχασε; Στις 22 Ιανουαρίου. Εκείνο το 0-2 από την Μπάρνλεϊ. Λεπτομέρεια; Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν είχε προσγειωθεί ακόμα στον μαγικό κόσμο της Premier League. Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το σύνολο του Σόλσκιερ δεν έχει χάσει ξανά. Είναι ο άνθρωπος που την άλλαξε. Όχι μόνο αυτός. Ο Νορβηγός προπονητής την έχει κάνει αληθινή ομαδάρα.

Νέο θύμα; Η Άστον Βίλα. Με τριάρα κι αυτή. 3-0 στο Βίλα Παρκ. Τρία στη Βίλα. Πέντε στην Μπόρνμουθ. Τρία στην Μπράιτον. Δύο στη Νόριτς. Τρία στη Σέφιλντ. 16 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ασταμάτητη Γιουνάιτεντ, που πια απέχει έναν βαθμό από την τέταρτη Λέστερ και δύο από την τρίτη Τσέλσι. Αν συνεχίσει έτσι; Θα τους βάλει όλους από κάτω. Και δε θα έχει να σκέφτεται αν θα πάρει απ’ το… παράθυρο τη θέση της Σίτι στο Champions League σε περίπτωση που ισχύσει η τιμωρία της απερχόμενης πρωταθλήτριας.

Απέναντι στην Άστον Βίλα ο Μπρούνο Φερνάντες έβαλε και πάλι την υπογραφή του. Κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδιος για το 0-1 στο 27′. Άπλωσε το παιχνίδι για το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Γκρίνγουντ να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση σημειώνοντας ένα ακόμα γκολ.

Το κερασάκι στην τούρτα ακόμα μίας νίκης το έβαλε ο Πογκμπά στο 58′, εξαργυρώνοντας και εκείνος την καταπληκτική του εμφάνιση. Και υπογράφοντας το τελικό 3-0 της εκπληκτικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ