Πογκμπά : «Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα»

Πογκμπά : «Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τις συνεχόμενες νίκες, αλλά και το πρώτο του γκολ μετά από 15 μήνες στο πρωτάθλημα.

Απόλυτα ικανοποιημένος που κατάφερε να «σπάσει την κατάρα» και να σκοράρει μετά από 15 (!) μήνες για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίσθηκε ο Πολ Πογκμπά, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Αστον Βίλα, αγώνα στον οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

«Προσπαθούσα να σκοράρω, αλλά δεν ερχόταν το γκολ. Τελικά έγινε σήμερα (εχθές) και είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πογκμπά, ο οποίος είχε να σκοράρει με τους «κόκκινους διάβολους» από τις 13 Απριλίου 2019.

«Είχα μόνο ένα σουτ και γνωρίζω λίγο τον τερματοφύλακα (Πέπε Ρέϊνα)», σχολίασε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Η απόδοση σήμερα και εκείνες των τελευταίων εβδομάδων, είναι πολύ καλή και αξίζει για τα δεδομένα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ομως δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, που είναι ο στόχος μας. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα εφέτος, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε. Αυτήν την σεζόν, έχουμε δύο στόχους.

Να κατακτήσουμε το Europa League και το Κύπελλο Αγγλίας, οπότε παραμένουμε επικεντρωμένοι σε αυτό. Οσο για μία θέση στο Champions League, όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ