Το μήνυμα επιστροφής του Χέντερσον για τη νέα σεζόν

Το μήνυμα επιστροφής του Χέντερσον για τη νέα σεζόν

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τους «reds», ωστόσο έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του από τη νέα σεζόν.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον τραυματίστηκε στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπράιτον την περασμένη Τετάρτη (8/7) και διαπιστώθηκε ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τους «reds».

Ο αρχηγός των «κόκκινων» θα σηκώσει την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ στην απονομή του τροπαίου και έστειλε το δικό του μήνυμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δυστυχώς θα χάσω τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού μου στο γόνατο. Ωστόσο, η αποθεραπεία μου θα ξεκινήσει σύντομα, ώστε να επιστρέψω στη δράση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Στόχος μας είναι να είμαι 100% έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Δεν θα ήθελα να κλείσει η φετινή χρονιά. Παρόλα αυτά δεν αναιρεί την εκπληκτική χρονιά που κάναμε ως σύλλογος τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους βοηθήσω στα τελευταία παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κλείσουν τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασής σας. Και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ώστε να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ