Ντε Χέα : «Ζητώ συγγνώμη από τον Πίτερ Σμάιχελ»

Ντε Χέα : «Ζητώ συγγνώμη από τον Πίτερ Σμάιχελ»

Ο Νταβίντ Ντε Χέα άφησε πίσω του σε συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ τον Πίτερ Σμάιχελ από τον οποίο ζήτησε και... συγγνώμη.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 και έκτοτε υπερασπίζεται σταθερά την εστία της. Στη χθεσινή (9/7) εκτός έδρας νίκη επί της Άστον Βίλα με 3-0 ο 29χρονος τερματοφύλακας έγραψε ιστορία με τους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του «Βίλα Παρκ» ο Ισπανός έφτασε τις 399 συνολικά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ αφήνοντας πίσω του τον Πίτερ Σμάιχελ στη σχετική λίστα και έτσι έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Για την επιτυχία του αυτή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ζητώ συγγνώμη από τον Πίτερ Σμάιχελ. Αυτό είναι θαυμάσιο. Σημαίνει ότι είμαι εδώ πολύ καιρό και παιζω πολύ καλά στο κορυφαίο επίπεδο, οπότε νιώθω πολύ περήφανος. Είμαι χαρούμενος που παίζω για αυτή την ομάδα για τόσο πολλά παιχνίδια. Ελπίζω να ακολουθήσουν άλλες 400 εμφανίσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό».

Ο Ντε Χέα έχει βέβαια πολύ δρόμο για να γίνει ο πρώτος συνολικά σε συμμετοχές καθώς το σχετικό ρεκόρ κατέχει ο Ράιαν Γκιγκς με 963.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ