Νόριτς – Γουέστ Χαμ 0-4

Νόριτς – Γουέστ Χαμ 0-4

Με έναν Μικαίλ Αντόνιο... να τον πιεις στο ποτήρι, η Γουέστ Χαμ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Νόριτς επικρατώντας με 4-0.

Η Γουέστ Χαμ πήρε διπλό παραμονής στην έδρα της αποδεκατισμένης Νόριτς με «καρέ» τερμάτων του Μικαίλ Αντόνιο και ξέφυγε έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ για την 35η αγωνιστική και βρίσκει τα «Καναρίνια» και μαθηματικά στη Τσάμπιονσιπ.

Ο Μικαίλ Αντόνιο έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουέστ Χαμ που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα, μετά τον Ντέιβιντ Κρος τον Σεπτέμβριο του 1981. Επιπλέον έχει συμμετοχή στα επτά από τα εννιά γκολ των «Σφυριών» στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την επανέναρξη.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό «μονόλογο» των φιλοξενούμενων. Ο Αντόνιο άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 45ο με τα γκολ να προέρχονται από στημένες φάσεις. Το 3-0 πραγματοποίησε με δεύτερη προσπάθεια στο 54ο λεπτό, ενώ το τελικό 4-0 με κοντινή προβολή στο 74ο.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Γκόντφρεϊ, Κλόζε, Λούις, Βράνσιτς(ΜακΛίν 79′), Τετέι, Μπουεντία(Ρουπ 70′), Στίπερμαν(Κάντγουελ 69′), Ερνάντεζ(Μάρτιν 70′), Πούκι(Ίντα 69′)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Νόμπλ(Γουίλσιρ 78′), Μπόουεν(Γιαρμολένκο 83′), Φορνάλς(Μαζουακού 83′), Αντόνιο(Χάλερ 78′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ