Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 3-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 3-0

Η Σέφιλντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας της Τσέλσι με 3-0. Σε μπελάδες για έξοδο στο επόμενο Champions League η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι ήταν αγνώριστη κόντρα στην Σέφιλντ με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 3-0, με αποτέλεσμα να βάλει σε μπελάδες την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο είναι μόλις στο +2 από την πέμπτη θέση και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 18΄. Ο Κέπα έσωσε μετά από γυριστό του ΜακΜπέρνι που κόντραρε και σε σώμα και στην επαναφορά ο ΜακΓκόλντρικ πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0, ενώ στο 33΄ ο Στίβενς σέντραρε όμορφα από αριστερά και ο ΜακΜπέρνι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έγραψε το 2-0.

Κάπου εκεί η Τσέλσι έβγαλε αντίδραση και έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία στο ματς με τον Χέντερσον στο 43΄ να αποσωβεί το ξαφνικό σουτ του Τζέιμς, ενώ στο 65’ ο Πούλισικ αστόχησε από ιδανικό σημείο.

Στο 72ο λεπτό το σουτ του Αθπιλικουέτα κόντραρε στον Ο’Κόνελ και στο 77’ η Σέφιλντ έφυγε στην κόντρα, ο Μουσέτ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ρίντιγκερ δεν μπόρεσε να διώξει, με τον ΜακΓκόλντρικ να πλασάρει εξ επαφής για το 3-0.

Πλέον με αυτήν την νίκη, η Σέφιλντ εδραιώθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Χέντερσον, Μπάσαμ (68’ Γιαγκέλκα), Στίβενς, Μπάλντοκ, Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Νόργουντ, Όσμπορν, Μπεργκ (63’ Λούντστραμ), ΜακΓκόλντρικ, ΜακΜπέρνι (63’ Μουσέτ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (46’ Αλόνσο), Τζέιμς (75’ Χάντσον Οντόι), Μπάρκλεϊ (79’ Λόφτους Τσικ), Μάουντ (46’ Ρίντγκερ), Ζορζίνιο, Πούλισικ (65’ Ζιρού),Γουίλιαν, Έιμπραχαμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ