Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον αγώνα με την Νιουκάστλ επικράτησε και της Μπράιτον με 5-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Νιουκάστλ. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά της Μπράιτον. Η Μάντσεστερ Σίτι πετάει φωτιές στα τελευταία παιχνίδια και πέρασε επιβλητικά από την έδρα Μπράιτον (0-5), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα o Ραχίμ Στέρλνιγκ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Γκάμπριελ Ζεσούς και Μπερνάντο Σίλβα.

Oι Πολίτες άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με ωραίο τελείωμα του Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ στο 44΄ ο Ζεσούς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Ρόδρι. Στο δεύτερο μέρος η Σίτι δεν κατέβασε ρυθμούς και στο 51΄ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σημάδεψε το δοκάρι του Ράιαν.

Δυο λεπτά αργότερα, μετά από προσωπική ενέργεια του Μαχρέζ ο Στέρλινγκ με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Μάλιστα στο 56’ ο Μπερνάρντο με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-4, ενώ στο 78’ ο Μαχρέζ απέφυγε τον Ράιαν αλλά αστόχησε από πάγια θέση. Στο 81ο λεπτό Στέρλινγκ διεκδίκησε την μπάλα με τον Γουέμπστερ και πέφτοντας εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι και κατέληξε στα δίχτυα της Μπράιτον για το 0-5.

Μπράιτον: Ράιαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μοντόγια (59’ Στίβενς), Μπερνάρντο, Γκρος (79’ Μπαρν), Πρέπερ (59’ Μοπέ), Μούι, Τροσάρ (69’ Τζαχανμπάκς), Μπισουμά, Κόνολι (59’ Λάμπτεϊ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Μεντί (64’ Ζιντσένκο), Λαπόρτ, Γκαρσία (72’ Στόουνς), Ντερ Μπρόινε (64’ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι (72’ Φερναντίνιο), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζέσους (64’ Νταβίντ Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ