Αγουέρο : Πρόταση ανανέωσης από Μάντσεστερ Σίτι

Αγουέρο : Πρόταση ανανέωσης από Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κουν Αγουέρο αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης Μάντσεστερ Σίτι και οι «πολίτες» θέλουν να τον κρατήσουν για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.

Ο Κουν Αγουέρο είναι μία από τις πρώτες μεταγραφές της Μάντσεστερ Σίτι στην νέα «εποχή». Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην γαλάζια πλευρά του Μάντσετσερ από το 2011 και εκ τότε πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν. Για αυτό τον λόγο, παρότι είναι 32 ετών, η ομάδα της Σίτι θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο ίδιος, παρότι αγαπάει του περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας, έχει δηλώσει ότι έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στην Ιντεμπεντιέτε, εκεί όπου άρχισαν όλα. Κάτι τέτοιο δεν θέλει να το επιτρέψει η ομάδα του, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού γνωρίζουν ότι ο Αργεντινός φορ μπορεί ακόμα να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο.

Μπορεί και οι δύο πλευρές να είναι θετικοί σε μία ανανέωση συνεργασίας, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στα εννιά χρόνια παρουσίας, ο διεθνής επιθετικός έχει μετρήσει 254 γκολ σε 370 συμμετοχές ενώ έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας, πέντε κύπελλα και ένα FA Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ