Γουλβς – Έβερτον 3-0

Γουλβς – Έβερτον 3-0

Οι «λύκοι» με τον Ποντένσε να μαγεύει «κατάπιαν» την Έβερτον (3-0) και επέστρεψαν στις νίκες 25 μέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Με «σόουμαν» τον Ντανιέλ Ποντένσε, που φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, η Γουλβς «ισοπέδωσε» την Έβερτον με 3-0 για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες μετά απο δύο σερί ήττες, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ποντένσε να στέλνει μήνυμα στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο πως είναι έτοιμος για να παίξει βασικός στην αγγλική ομάδα.  Με τη νίκη αυτή, η Γουλβς φτάνει ακόμα πιο κοντά σε ευρωπαϊκό εισιτήριο, διεκδικώντας μέχρι και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γουλβς μπήκε εξ΄αρχής στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη για το τρίποντο και με ωραίο ποδόσφαιρο ευτύχησε να προηγηθεί στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ποντένσε, με εξαιρετική προσπάθεια εντός περιοχής κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ραούλ Χιμένεζ ανοίγοντας το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Ντεντοκέρ με όμορφη κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Έβερτον δεν έδειξε ποτέ διάθεση να βγει με προϋποθέσεις στην επίθεση για να διεκδικήσει κάτι από το ματς, με την Γουλβς και τον Ποντένσε να «χορεύουν» στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, στο 74ο λεπτό, οι «λύκοι» έφτασαν και σε τρίτο γκολ με σκόρερ τον Ντιόγκο Ζότα, που πήρε τη μπάλα από βαθιά μεταβίβαση του Ρούμπεν Νέβες και την έστειλε στα δίχτυα.

Παρακολουθήστε παρακάτω τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

 

Γουλβς: Ρούι Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σαΐς, Ντόχερτι, Ντεντοκέρ, Νέβες, Τζόνι, Νέτο(Ζότα 56′), Ποντένσε(Τραορέ 71′), Χιμένεζ(Μουτίνιο 78′)

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Μίνα(Κόλμαν 32′), Ντιν, Μπέινς(Μπρανθγουέιτ 46′), Γουόλκοτ(Ιγουόμπι 56′), Σίγκουρντσον, Ντέιβις, Γκόρντον(Μπερνάρντ 56′), Ριτσάρλισον(Κεν 64′), Κάλβερτ Λιούιν

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ