Μπόρνμουθ – Λέστερ 4-1 (vid)

Μπόρνμουθ – Λέστερ 4-1 (vid)

Διασυρμός για την Λέστερ στο Βιτάλιτι, με την Μπόρνμουθ να παίρνει το τρίποντο και να ελπίζει στην παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας οι «Αλεπούδες».

Η Μπόρνμουθ φιλοξένησε την Λέστερ για την 35η αγωνιστική της Premier League και έκανε… πάρτι! Οι γηπεδούχοι διέλυσαν με 4-1 την ομάδα του Ρότζερς και έμειναν ζωντανοί στην μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Είναι στην 18η θέση, στο -3 από την σωτηρία.

Από την άλλη, η Λέστερ μπήκε σε μπελάδες και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός τετράδας. Το αρνητικό αποτέλεσμα στο Βιτάλιτι, την κράτησε στους 59 πόντους, με την Γιουνάιτεντ (58) να καραδοκεί, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Στο 24ο λεπτό, ο Ιεανάτσο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βάρντι με προβολή έγραψε το 0-1. Στο 64ο λεπτό ο Εντιντί ανέτρεψε στην περιοχή τον Γουίλσον, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Στάνισλας έκανε το 1-1.

Μάλιστα στο 67ο λεπτό ο Στάνισλας πάτησε περιοχή και με πλασέ, έκανε το 2-1.  Η Μπόρνμουθ πίεσε κι άλλο και στο 83ο λεπτό ήρθε το 3-1 με αυτογκόλ του Έβανς. Στο 87’ ο Πράε έκανε το λάθος, ο Σολάνκε έκλεψε και έγραψε το τελικό 4-1.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Στέισι, Ρίκο, Ακέ (40’ Σ.Κουκ), Κέλι, Γκόσλινγκ (46’ Στάνισλας), Λέρμα, Μπρουκς, Σολάνκε, Γκρούνεφελντ (46’ Μπίλινγκ), Κ.Γουΐλσον (90′ Σάριτζ)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Φουχς, Έβανς, Τζάστιν, Σογιουντσού, Ολμπράιτον (16’ Μπένετ), Τίλεμανς, Εντιντί, Βάρντι, Αγιόθε Πέρεθ (71’ Μπαρνς), Ιεανάτσο (46’ Πράε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ