Κλοπ : Πήρε τηλέφωνο τον Ακινφέουα για να τον συνεχάρη (vid)

Κλοπ : Πήρε τηλέφωνο τον Ακινφέουα για να τον συνεχάρη (vid)

Μία εκπληκτική σκηνή σημειώθηκε στην Αγγλία, με τον Κλοπ να κάνει πράξη το κάλεσμα του Ακινφέουα και να τον καλεί με βιντεοκλήση.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο «Νησί», μετά την άνοδο της Γουίκομ Γιουνάιτεντ στην Championship. O ποδοσφαιριστής της Γουίκομ, Αντεμπάγιο Ακινφέουα, «προκάλεσε» τον Γιούργκεν Κλοπ να τον καλέσει μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να δέχεται.

«Ο μόνος από τον οποίο δέχομαι αυτή τη στιγμή να με πάρει είναι ο Κλοπ για να το πανηγυρίσουμε μαζί! Πριν από τέσσερα χρόνια ήμουν μπροστά σας και ήμουν άνεργος! Ευχαριστώ τον Θεό γιατί κάνει τα απίθανα, πιθανά. Στη ζωή και το ποδόσφαιρο, αυτό που ενδιαφέρει είναι οι γνώμες. Πριν από τέσσερα χρόνια, κάποιος είπε τη γνώμη του για εμένα και αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου. Και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που βρήκα έναν προπονητή και συμπαίκτες που να πιστεύουν σε μένα». 

Τι έκανε λοιπόν ο προπονητής των «κόκκινων»; Ακριβώς μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πριν καν αλλάξει ρούχα ο Ακινφέουα, πήρε και επικοινώνησε μαζί του για να του δώσει τα εύσημα της μεγάλης ανόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ