Θέλει «τράμπα» Κέπα με Όμπλακ η Τσέλσι

Θέλει «τράμπα» Κέπα με Όμπλακ η Τσέλσι

Έτοιμη να «ταράξει» τα νερά είναι η Τσέλσι η οποία φέρεται να σχεδιάζει πρόταση ανταλλαγής στην Ατλέτικο Μαδρίτης, δίνοντας τον Κέπα για τα «μάτια» του Όμπλακ.

Το κόλπο «γκρόσο» φαίνεται πως ετοιμάζει η Τσέλσι η οποία βλέπει στο πρόσωπο του Γιαν Όμπλακ τη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάτω από τα δοκάρια. Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι διατεθειμένος να αποχωριστεί τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα,ο οποίος κάθε άλλο παρά σταθερός δεν είναι τη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «μπλε» που είναι και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, διανύει κάκιστη σεζόν, έχοντας δεχτεί 53 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η λύση των προβλημάτων φαίνεται πως έχει ονοματεπώνυμο, Γιάν Όμπλακ. Ο 27χρονος κίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων του πλανήτη και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς τα επιτεύγματα του τις τελευταίες χρονιές. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν κρούση 30 εκατομμυρίων ευρώ με πακέτο τον Κέπα, ώστε να κάνουν δικό τους τον Όμπλακ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες χρονιές το βραβείο «Ζαμόρα» στη La Liga, ενώ πρόσφατα έγινε ο γρηγορότερος που φτάνει τις 100 ανέπαφες εστίες, στην ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ