Ρόμπερτσον : «Στη Λίβερπουλ βρήκα το σπίτι μου»

Ρόμπερτσον : «Στη Λίβερπουλ βρήκα το σπίτι μου»

«Σπίτι» του θεωρεί τη Λίβερπουλ ο Άντριου Ρόμπερτσον, ο οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα των «κόκκινων».

Ο Άντριου Ρόμπερτσον διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στη Λίβερπουλ. Ο Σκωτσέζος έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Κλοπ τα τελευταία τρία χρόνια και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει βρει το… σπίτι του στους «κόκκινους».

Ο 26χρονος μίλησε πρόσφατα σε εφημερίδα της πατρίδας του και τόνισε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα έφευγε μόνο για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, της Σέλτικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Glasgow Evening Times»: «Αν με ρωτούσατε στη Χαλ, αν θα ήθελα να επιστρέψω στη Σέλτικ, θα έλεγα 100% πως θα ήθελα να παίξω για τον σύλλογο που υποστήριζα σε όλη μου τη ζωή. Τώρα όμως έχω βρει το σπίτι μου στη Λίβερπουλ. Λατρεύω να παίζω για τον σύλλογο και αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να αποσυρθώ εκεί, θα την αποδεχόμουν τώρα».

«Είναι καταπληκτικό να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο. Το να παίζεις στο «Άνφιλντ» κάθε δεύτερη εβδομάδα είναι εκπληκτικό. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα αποσυρόμουν εδώ. Όταν ήμουν μικρότερος, ήθελα να παίξω στη Σέλτικ. Δεν ήθελα να πάω εκεί στα 33-34, όταν θα ήξερα πως τα καλύτερα χρόνια μου θα είχαν περάσει. Ακολουθώ ακόμα τη Σέλτικ και έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Ο αριστερός μπακ των «κόκκινων» βρίσκεται στο «Άνφιλντ» από το 2017 και έχει κατακτήσει με τη Λίβερπουλ το πρωτάθλημα Αγγλίας, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ