Μάντσεστερ Σίτι: Μετά την δικαίωση στο CAS, έρχεται μεταγραφική ενίσχυση

Μάντσεστερ Σίτι: Μετά την δικαίωση στο CAS, έρχεται μεταγραφική ενίσχυση

Η Μάντσεστερ Σίτι δικαιώθηκε από το CAS και ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση 150 εκατ. λιρών.

Η απόφαση που έβγαλε το CAS τη Δευτέρα (13/7) αναίρεσε την ποινή του διετούς ευρωπαϊκού αποκλεισμού της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Champions League.

Οι Πολίτες μετά την δικαίωση τους στο CAS, είναι έτοιμοι να προβούν σε κινήσεις που θα τους ανεβάσει επίπεδο για την επόμενη χρόνια, θέλοντας να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον Guardian, είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 150 εκατ. λίρες για μεταγραφές, έτσι ώστε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους, ενώ έχουν σκοπό να προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για να πλαισιώσει τον Εμερίκ Λαπόρτ, με τον Καλιντού Κουλιμπαλί να είναι η πρώτη επιλογή του, ενώ στοχεύει και στην απόκτηση και ενός αριστερού μπακ, έχοντας ξεχωρίσει την επιλογή του Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Τσέλσι.

Παράλληλα, ο 49άχρονος τεχνικός αναζητεί ένα παίκτη για τα άκρα, για να αντικαταστήσει τον Λιρόι Σανέ, ο οποίος αποχώρησε από την Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγες μέρες για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ