Tσέλσι – Νόριτς 1-0

Tσέλσι – Νόριτς 1-0

Η Τσέλσι χάρη σε ένα γκολ του Όλιβιε Ζιρού επικράτησε της Νόριτς και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον εκμεταλλεύτηκε η Τσέλσι. Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ αν και ζορίστηκε με την υποβιβασμένη Νόριτς, κατάφερε να νικήσει με 1-0 και να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3η θέσης. Πλέον, οι Μπλε έχουν να δώσουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ματς-φωτιά, καθώς έχουν να αγωνιστούν με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ενώ τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στο Στάμφορντ Μπριτζ, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League, Γουλβς.

Η Τσέλσι απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος στο 27ο λεπτο, με το σουτ του Αλόνσο να περνάει δίπλα από την εστία του Κρουλ, ενώ στο 36΄ ο Πούλισιτς σημάδεψε το δοκάρι του Ολλανδού τερματοφύλακα. Ωστόσο, την λύση για την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ την έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Όλιβιε Ζιρού. Ωραία ενέργεια του Πούλισιτς από αριστερά, με τον Αμερικανό μέσο να βγάζει την σέντρα και τον Γάλλο επιθετικό με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μπλε είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα, ωστόσο οι ενέργειες των Πούλισιτς Αλόνσο και Γουίλιαν σταμάτησαν στον Κρουλ.

Έτσι, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Σέφιλντ και κρατάει πλέον στα χέρια της την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο (80’ Τζέιμς), Ζουμά, Ρίντιγκερ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Λόφτους Τσικ (67’ Μπάρκλεϊ), Πούλισικ (80’ Χάντσον Οντόι), Γουίλιαν, Ζιρού (85’ Έιμπραχαμ)

Νόριτς: Κρουλ, Κλόζε, Άαρονς, Λιούις, Γκόντφρεϊ, Τετέι (78’ Ιντά), Ρουπ (89’ Μάρτιν), ΜακΛίν, Ερνάντες (78’ Στίπερμαν), Κάντγουελ (71’ Μπουενδιά), Ντρμιτς (78’ Πούκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ