Ράσφορντ : Το Μάντσεστερ τον τιμά

Ράσφορντ : Το Μάντσεστερ τον τιμά

Για όλα όσα έχει κάνει για την καταπολέμηση της φτώχειας και της παιδικής πείνας θα βραβευτεί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Μάρκους Ράσφορντ.

Για την αξιοσημείωτη «εκστρατεία» του κατά της παιδικής φτώχειας, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ θα απονείμει στον Μάρκους Ράσφορντ τιμητικό βραβείο. Έτσι, στα 22 του ο Ράσφορντ θα είναι ο νεότερος αποδέκτης του σχετικού βραβείου και θα ενταχθεί στη λίστα με τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Μπόμπι Τσάρλτον.

Ο Ράσφορντ τον περασμένο μήνα κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση να παραχωρήσει δωρεάν σχολικά γεύματα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών σε μαθητές που έχουν ανάγκη. Ενώ, κατά το παρελθόν είχε ηγηθεί της φιλανθρωπικής οργάνωσης «FareShare» για τη συγκέντρωση χρημάτων και την παροχή τροφίμων σε παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Είμαι πολύ περήφανος για όλους όσους βοηθούν σε αυτή τη προσπάθεια. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο στον αγώνα για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας σε αυτήν τη χώρα, αλλά η αναγνώριση καλών πράξεων από την πόλη του Μάντσεστερ σημαίνει ότι κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση», ήταν μερικά από τα λόγια του επιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ