Μπούργος : «Ο Ρώσος θέλει τον Όμπλακ»

Μπούργος : «Ο Ρώσος θέλει τον Όμπλακ»

Σε μία αποκαλυπτική δήλωση προέβη ο βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Γιάν Όμπλακ.

Έτοιμη να «ταράξει» τα νερά φαίνεται πως είναι η Τσέλσι. Μετά τις αποκτήσεις του Χακίμ Ζίγιεχ και Τίμο Βέρνερ και το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει τον τελευταίο μήνα για τον Κάι Χάβερτς, φέρεται να ετοιμάζει εν τέλει κίνηση και για τον Γιάν Όμπλακ.

Τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως οι «μπλε» ενδιαφέρονται για τον Σλοβένο τερματοφύλακα των «ροχιμπλάνκος» ήρθε να επαληθεύσει ο βοηθός του Τσόλο Σιμεόνε, Χερμάν Μπούργος στην Ισπανική Larguero, μέσω συνέντευξης. «Έχω δει τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Δεν ξέρω εάν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση στην ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Ρώσος θέλει τον Όμπλακ» ανέφερε ο Μπούργος, ρίχνοντας έτσι και άλλο λάδι στη φωτιά.

Για τον Όμπλακ μίλησε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέροντας πως είναι απολύτως λογικό να ενδιαφέρονται και άλλες μεγάλες ομάδες για την υπογραφή του. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες χρονιές το βραβείο «Ζαμόρα» στη La Liga, ενώ πρόσφατα έγινε ο γρηγορότερος που φτάνει τις 100 ανέπαφες εστίες, στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ