Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και συνεχίζουν να ελπίζουν για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Στο… κυνήγι της Λέστερ παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε εκτός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 2-0 και πλέον είναι ισόβαθμη με τις Αλεπούδες, με τις οποίες συγκατοικεί στην 4η θέση. Η Λέστερ, ωστόσο, έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας και κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Πρωταγωνιστής για τους Κόκκινους Διαβόλους ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ, που είχε ένα γκολ και μία ασίστ, με τον Μαρσιάλ να σφραγίζει τη νίκη της Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη γκέλα της περασμένης αγωνιστικής ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι.

Μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν ευκαιρίες και στο 45’ άνοιξαν το σκορ με τον Ράσφορντ. Οι παίκτες του Σόλσκιερ συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Ράσφορντ, αυτός άδειασε τον αντίπαλό του και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 57’ ακυρώθηκε, μετά τη χρήση του VAR, γκολ της Κρίσταλ Πάλας για οφσάιντ, σε μία φάση πάντως που ήταν οριακή.

Το τρίποντο για τη Γιουνάιτεντ κλείδωσε στο 78’ ο Μαρσιάλ, με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Ράσφορντ.

ΠΑΛΑΣ: Γκουάιτα, Γουόρντ, Νταν, Σακχό, Φαν Άανχολντ (84′ Μίτσελ), Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ (72’ Σλουπ), ΜακΆρθι (83’ Ριέντεβαλντ), Τάουνσεντ, Ζαχά, Αγιού.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μενσά, Πογκμπά, ΜακΤόμινει (63’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (63’ Λίνγκαρντ), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ.

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Τσέλσι-Νόριτς 1-0
Μπέρνλι-Γουλβς 1-1
Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 2-1
Νιούκαστλ-Τότεναμ 1-3
Άρσεναλ-Λίβερπουλ 2-1
Εβερτον-Άστον Βίλα 1-1
Λέστερ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0
Σαουθάμπτον-Μπράιτον 1-1
Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

Παρασκευή (17/7)
Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ