Γκουαρντιόλα για Αλκάνταρα : «Θα μπορεί να παίξει και στην Premier League»

Γκουαρντιόλα για Αλκάνταρα : «Θα μπορεί να παίξει και στην Premier League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Τιάγκο Αλκάνταρα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εδώ και αρκετές ημέρες, υπάρχει η έντονη φημολογία για μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωρίζει καλά τον 29χρονο καθώς οι δυό τους έχουν συνυπάρξει σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού του FA Cup κόντρα στην Άρσεναλ, μίλησε για το αν ο Ισπανός θα καταφέρει να ανταποκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «reds».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν αμφιβάλλω για αυτό. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να παίξει και στην Πρέμιερ Λιγκ».

Όπως αναφέρει η «Bild», ο Γιούργκεν Κλοπ σκέφτεται να προχωρήσει για την απόκτηση του Αλκάνταρα, αλλά υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λίβερπουλ δίνει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις της Μπάγερν κυμαίνονται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά των Βαυαρών ο προπονητής της ομάδας, Χάνσι Φλικ, δήλωσε: «Προσπαθώ να πείσω τον Τιάγκο να παραμείνει στην ομάδα. Όταν έχεις παίξει στην Ισπανία και στη Γερμανία, σίγουρα θες να δοκιμάσεις και την εμπειρία του αγγλικού πρωταθλήματος. Εντούτοις, είμαι αισιόδοξος και ελπίζω πως ο Τιάγκο θα μείνει μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ