Αρτέτα : «Ελπίζω ότι θα μείνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ»

Αρτέτα : «Ελπίζω ότι θα μείνει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ»

O Μικέλ Αρτέτα τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν στην Άρσεναλ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, δήλωσε ότι η νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θα μπορούσε να πείσει τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο του βόρειου Λονδίνου.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των «κανονιέρηδων» κόντρα στους «πολίτες», είναι ο πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν με 25 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει να το ανανεώσει.

«Οι καλές και όμορφες στιγμές είναι πάντα καλύτερες από τις κακές» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε:

«Όπως σας είπα, ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτάζω όταν του μιλάω, ακούγεται αρκετά πεπεισμένος. Όμως, προφανώς, εάν μπορεί να δει ότι η επιτυχία και η κατεύθυνση που παίρνουμε είναι η σωστή, νομίζω ότι θα είναι πιο θετικός γι’ αυτό, ναι. Ελπίζω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να είναι πιο πεπεισμένος ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ