Ρόμπερτσον για Κλοπ : «Εκείνος ανέπτυξε το ταλέντο μου, τον ευχαριστώ»

Ρόμπερτσον για Κλοπ : «Εκείνος ανέπτυξε το ταλέντο μου, τον ευχαριστώ»

Ο Άντριου Ρόμπερτσον τοποθετήθηκε για τον Γιούργκεν Κλοπ, αποθεώνοντας τον ενώ τον ευχαρίστησε για την βοήθεια που του πρόσφερε.

Ο Άντριου Ρόμπερτσον αναφέρθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Γερμανός προπονητής ζήτησε την απόκτησή του από την Χαλ, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Μετά από τρία, ο 26χρονος μπακ νιώθει ευλογημένος που πήρε την απόφαση να πει «ναι» στον έμπειρο τεχνικό ενώ, πλέον, αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο προπονητής είδε κάτι σε μένα και ανέπτυξε το ταλέντο μου ώστε να γίνω ένας αξιοπρεπής παίκτης και είμαι ευτυχισμένος που το έκανε. Μου πήρε χρόνο, οι πρώτοι τρεις, τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά η σχέση μου μαζί του ήταν και είναι ίδια και τότε και τώρα.

«Μέσα από την προπόνηση προσπαθεί να με βελτιώσει διαρκώς. Οπότε η σχέση μου μαζί του είναι απίστευτη και μακάρι να συνεχίσει να είναι γιατί βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού μου, εμένα ως προσωπικότητα και είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς σε έναν προπονητή. Άρα, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε. Ο Σκωτσέζος αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 125 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και 28 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ