Παραμένει Λονδρέζος ο Ντάιερ

Παραμένει Λονδρέζος ο Ντάιερ

Τη φανέλα της Τότεναμ θα φορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Έρικ Ντάιερ.

Ο Έρικ Ντάιερ είχε συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αλλά οι εμφανίσεις του έκαναν τους Λονδρέζους να θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Και αυτό ακριβώς έγινε καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά πολλές φορές χρησιμοποιείται από τον Ζοζέ Μουρίνιο ως σέντερ μπακ.

Τα «σπιρούνια» απέκτησαν τον 26χρονο το καλοκαίρι του 2014 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 5 εκατομμύρια ευρώ και έκτοτε η προσφορά του στον σύλλογο του Λονδίνου είναι σημαντική. Συγεκριμένα έχει μετρήσει συνολικά 11 γκολ σε 239 συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ντάιερ δήλωσε για την ανανέωσή του: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεχίζω εδώ και δεσμεύομαι σε αυτό το νέο ταξίδι στο οποίο βρισκόμαστε. Είναι τρελό να σκέφτομαι ότι είμαι εδώ για έξι χρόνια. Το απόλαυσα πολύ. Είναι ένα φανταστικό μέρος για να βρίσκεσαι.

Ο Σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία στην Αγγλία και μου έδωσε τόσα πολλά από τότε. Είχαμε μερικές σπουδαίες στιγμές μαζί, αλλά θέλω να έχω ακόμα καλύτερες και ακόμα νιώθω ότι υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να πετύχω εδώ πριν φύγω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ