Θεμπάγιος : «Η Άρσεναλ είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα»

Θεμπάγιος : «Η Άρσεναλ είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος μίλησε για το ενδεχόμενο νομιμοποίησης του δανεισμού του στην Άρσεναλ.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο δανεισμός του Ισπανού βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του αλλά η ομάδα του Λονδίνου θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου με τους «μερένχες» λήγει το καλοκαίρι του 2023 αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεκαθάρισε ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του και σκοπεύει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου οι «κανονιέρηδες» σκέφτονται να αποκτήσουν τον Θεμπάγιος με τη μορφή κανονικής μεταγραφής γεγονός που δεν βρίσκει αρνητικό ούτε τον ίδιο τον παίκτη ο οποίος δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τα επόμενα παιχνίδια διότι αν τα κερδίσουμε, θα έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στο Europa League.

Μετά από αυτό, πρέπει να είμαι ήρεμος. Πρέπει να επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να πάρουν μια απόφαση διότι έχω ένα συμβόλαιο εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Από τη στιγμή που μάθω την απόφασή τους, θα καθίσω με την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για μένα την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Άρσεναλ. Είναι μια ομάδα στην οποία έχω ήδη έναν χρόνο εμπειρίας. Έτσι θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να επιστρέψω.

Δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε ένα νέο πρωτάθλημα ή μια νέα ομάδα με διαφορετικό προπονητή και παίκτες. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα για μένα. Αλλά όπως είπα, το μέλλον μου εξαρτάται από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω την απόφασή της».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ