Θέλει Όμπλακ στην Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ

Θέλει Όμπλακ στην Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ

Την απόκτηση του Γιαν Όμπλακ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιθυμεί ο Ρίο Φέρντιναντ.

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στα χρόνια που βρίσκεται στο Μάντσεστερ περνάει ο Ντάβιντ Ντε Χεα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, ήταν ο κύριος λόγος που οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι, έχοντας ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ των «μπλε».

Οι δηλώσεις του «θρύλου» της ομάδας Ρίο Φέρνινταντ, ίσως να φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον 29χρονο κίπερ της Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να κινηθεί η Γιουνάιτεντ για τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ, γνωρίζοντας παράλληλα και τη δυσκολία της περίπτωσης του.

«Εάν είναι να αντικατασταθεί ο Ντε Χέα θα πρέπει να έρθει στη θέση του κάποιος τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου, που ανήκει ήδη στην ελίτ. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές αν τις αναλύσουμε. Ο μόνος που υπάρχει εκεί έξω είναι ο Γιαν Όμπλακ. Το θέμα ωστόσο είναι εάν θα τον αφήσει να φύγει η Ατλέτικο Μαδρίτης και σε περίπτωση που τον αφήσουν, πόσα θα ζητήσουν. Είναι εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του» ανέφερε ο Φέρντιναντ στο BT Sports, όπου εργάζεται πλέον ως αναλυτής παιχνιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ