Χέντερσον : «Ο Νταλγκλίς είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία»

Χέντερσον : «Ο Νταλγκλίς είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία»

Ο Τζόρνταν Χέντερσον μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κένι Νταλγκλίς από τον οποίο θα παραλάβει το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) μετά από τη λήξη του εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι, η Λίβερπουλ θα γιορτάσει την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος. Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή το οποίο θα παραλάβει από τον Κένι Νταλγκλίς.

Ο 30χρονος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα παραλάβει το τρόπαιο από μια «σημαία» της Λίβερπουλ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία εμβληματική φυσιογνωμία για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, ένα τεράστιο άτομο που όλοι αγαπάμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο δηλώνοντας: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για αυτούς καθώς περίμεναν τόσο καιρό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν μπορούν να συγκεντρωθούν ούτε εκτός σταδίου για λόγους υγείας και ασφάλειας της χώρας και χρειάζεται να προστατέψουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας που οι άνθρωποί του δουλεύουν ακούραστα τους τελευταίους μήνες».

Από την πλευρά του ο Κένι Νταλγκλίς αναφέρθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των «reds» μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Με γεμίζει με υπερηφάνεια να ξαναδώ αυτό το τρόπαιο στο Άνφιλντ και να το παραδώσω στον Τζόρνταν Χέντερσον, τον Γιούργκεν Κλοπ, και όλους όσους σχετίζονται αυτό το σύλλογο. Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Κάνατε πολύ κόσμο υπερήφανο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ