Σόλσκιερ : «Θα είμαστε 100% φρέσκοι για το ματς με τη Λέστερ»

Σόλσκιερ : «Θα είμαστε 100% φρέσκοι για το ματς με τη Λέστερ»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τον «τελικό» της Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ για την τετράδα, τονίζοντας ότι οι κόκκινοι διάβολοι θα είναι απόλυτα έτοιμοι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να ήταν βεβαρημένο τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ υποστήριξε πως η Γιουνάιτεντ θα είναι «100% φρέσκια» για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λεστερ για την Premier League, καθώς οι «μπέμπηδες» προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Η Γιουνάιτεντ, που ηττήθηκε με 3-1 από την Τσέλσι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου την περασμένη Κυριακή, φαινόταν κουρασμένη στην ισοπαλία (1-1) της Τετάρτης με τη Γουέστ Χαμ, τον τέταρτο αγώνα σε εννέα ημέρες για την ομάδα του Σόλσκιερ.

«Δεν είχαμε την τύχη μαζί μας όσον αφορά στους χρόνους ανάκαμψης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά αυτό συνέβη επειδή παίζαμε στο FA Cup», δήλωσε ο Σόλσκιερ στο Sky Sports και συνέχισε:
«Έτσι είναι, αλλά έχουμε τρεις μέρες τώρα η επιπλέον ημέρα πριν από την Κυριακή θα μας κάνει 100% φρέσκους. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας μια μεγάλη ευκαιρία.

Θέλαμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο Λέστερ την τελευταία αγωνιστική και με νίκη μας να καταλάβουμε μια θέση στο Champions League. Τώρα, θα είμαστε εντάξει και με ισοπαλία, αλλά θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Θα προετοιμαστούμε όπως πάντα με στόχο τη νίκη».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τρίτη με 63 πόντους, όσους έχει και η Τσέλσι που υστερεί στην διαφορά τερμάτων. Ακολουθεί η Λέστερ με 62 ποντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ