Σίρερ για Γκρίνγουντ : «Είναι ένας μελλοντικός σούπερ σταρ»

Σίρερ για Γκρίνγουντ : «Είναι ένας μελλοντικός σούπερ σταρ»

Ο Άλαν Σίρερ δήλωσε πως ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει τη δυνατότητα να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πραγματοποιεί φέτος μια πολύ παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα στην ηλικία των 18 ετών.

Μία από τις «σημαίες» του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Άλαν Σίρερ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον νεαρό μεσοεπιθετικό των «κόκκινων διαβόλων» στην εκπομπή του BBC «Match of the day».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι ένας μελλοντικός σούπερ σταρ. Έχει τρομερά προσόντα και δεν υπάρχει ταβάνι για αυτόν. Είναι ένα σπάνιο ταλέντο. Μπορεί να σκοράρει και να ντριμπλάρει το ίδιο εύκολα τόσο με το αριστερό όσο και με το δεξί πόδι. Σουτάρει με φοβερή ταχύτητα και πολλοί τερματοφύλακες δεν προλαβαίνουν καν να αντιδράσουν».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη που μπορεί να έχει ο Γκρίνγουντ στην καριέρα του, ο 49χρονος είπε: «Μπορεί να συμβούν πολλά στην καριέρα ενός παίκτηκαι σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθεί και να συνεχίσει να δουλεύει διότι είναι μόνο 18 ετών. Ωστόσο πιστεύω πως σε 12 ή 13 χρόνια μπορεί να είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ και να σπάσει το ρεκόρ μου με τα 260 γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ