Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θα επιστρέψουν οι Σάντσες και Σμόλινγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Θα επιστρέψουν οι Σάντσες και Σμόλινγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον Αλέξις Σάντσες και τον Κρις Σμόλινγκ για άλλο ένα χρόνο δανεικούς στην Ιταλία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει να χτίζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν με στόχο την κορυφή της Αγγλίας. Όπως είναι λογικό, εκτός από μεταγραφές, θα υπάρξουν και επιστροφές από τους δανεισμούς στις 30 Αυγούστου. Δύο από τους ποδοσφαιριστές που γυρνάνε, είναι οι Αλέξις Σάντσες και Κρις Σμόλινγκ.

Παρότι οι δύο άσοι, δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σόλσκιερ, ο αγγλικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει τον δανεισμό τους στις Ίντερ και Ρόμα αντίστοιχα. Όπως αναφέρει η «skysports», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να απαλλαγεί από τους παίκτες με κανονική μεταγραφή και όχι με έναν επιπλέον δανεισμό.

Μάλιστα, για τον Χιλιανό εξτρέμ της ομάδας του Κόντε, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι «ψήνεται» ανταλλαγή ανάμεσα σε αυτόν και τον Ίβαν Πέρισιτς. Όσο για τον 30χρονο αμυντικό των Ρωμαίων, φέτος μέτρησε 34 συμμετοχές με την φανέλα των Ιταλών με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Το αποτέλεσμα ήταν να πείσει την ιταλική ομάδα να τον κρατήσει, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί συμφωνία με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ