Ρότζερς : «Ο Βάρντι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου»

Ρότζερς : «Ο Βάρντι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου»

Την πεποίθηση του πως ο Τζέιμι Βάρντι συγκαταλέγεται μέσα στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας της, δίνει αύριο η Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ», έχοντας να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έπαθλο το εισιτήριο του Champions League. Οι «αλεπούδες» είχαν κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα, ωστόσο από το 2020 και μετά ακολουθούν μία φθίνουσα πορεία, στην οποία εξαιρείται φυσικά ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Τζέιμι Βάρντι.

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε για ακόμη μία φορά πως ο Τζέιμι Βάρντι είναι ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών του κόσμου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει το πόσο σημαντικός είναι και για τα αποδυτήρια. «Αυτή τη στιγμή ο Βάρντι είναι μέσα στους καλύτερους επιθετικόυς του κόσμου χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι πολύ σημαντικό που θα έχει τη δυνατότητα να το αποδείξει και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια του χρόνου. Ο Τζέιμι είναι ένας από τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες που έχω γνωρίσει και αυτή η νοοτροπία τον έχει φτάσει έως εδώ. Είναι σημαντικός τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια» δήλωσε ο Σκωτσέζος προπονητής των «αλεπούδων».

Ο Βάρντι φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ της φετινής Premier League, ενώ πρόσφατα κατάφερε να σπάσει το «φράγμα» των 100 γκολ στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ