Έβερτον : Στο Μέρσεϊσαϊντ ο Θίο Γουόλκοτ

Έβερτον : Στο Μέρσεϊσαϊντ ο Θίο Γουόλκοτ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης χειμερινής μετεγγραφής της βρίσκεται η Έβερτον, καθώς ο Θίο Γουόλκοτ βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ και μέσα στη μέρα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Ζαχαρωτών.

Στην Έβερτον θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του ο Θίο Γουόλκοτ. Ο 28χρονος Άγγλος εξτρέμ, ταξίδεψε για το Μέρσεϊσαϊντ, αυτή την ώρα (μεσημέρι Τρίτης 16/1) βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Ζαχαρωτών και αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Άρσεναλ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το deal ανάμεσα στους δύο αγγλικούς συλλόγους αναμένεται να κλείσει κοντά στα 23 εκατομμύρια ευρώ, με την επιθυμία του Θίο Γουόλκοτ να εργαστεί με τον Σαμ Άλαρνταϊς να παίζει -σύμφωνα με το Sky Sport- καθοριστικό ρόλο για τον (επικείμενο) «γάμο».

«Κανονιέρης» από τον Γενάρη του 2006, όταν και αποκτήθηκε από την Σαουθάμπτον, ο ταχύτατος εξτρέμ φαίνεται λοιπόν πως αφήνει το Λονδίνο έπειτα από 12 χρόνια, στα οποία κατέκτησε δύο Κύπελλα και ισάριθμα Community Shield. Φέτος, μετρά τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε συνολικά 16 συμμετοχές.

Εφόσον η συμφωνία επιτευχθεί, αυτή θα είναι η δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή για την Έβερτον, μετά από αυτή του Τσενκ Τοσούν, ενώ η Άρσεναλ αναμένεται να κινηθεί και εκείνη στο παζάρι του Γενάρη, έχοντας -σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ- στοχεύσει στην απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ