Ο Βέρνερ αποκάλυψε τους λόγους που υπέγραψε στην Τσέλσι (vid)

Ο Βέρνερ αποκάλυψε τους λόγους που υπέγραψε στην Τσέλσι (vid)

Το νέο απόκτημα της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ, αποκάλυψε τους λόγους που υπέγραψε στους Μπλε.

Η Τσέλσι έκανε την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, πληρώνοντας στην Λειψία τη ρήτρα των 49 εκατομμυρίων λιρών, που είχε στο συμβόλαιο του. Πλέον, ο Γερμανός επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, οι Μπλε έχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο για τους 16 του Champions League.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Λειψία πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και αποκάλυψε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου τους λόγους που διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ. Όπως δήλωσε ο 24άχρονος επιθετικός καταλυτικός παράγοντας ήταν η ύπαρξη του Άγγλου τεχνικού αλλά και του Πετρ Τσέχ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω στο μυαλό μου την Τσέλσι που κατέκτησε Champions League με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον τωρινό προπονητή μου, Φρανκ Λάμπαρντ, και τον Πετρ Τσεχ ως τεχνικό διευθυντή.Είναι σαν όνειρο για μένα αλλά δεν θέλω να γίνω ίδιος παίκτης με αυτούς, θέλω να αποτελέσω κομμάτι μίας νέας εποχής και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Συζητήσαμε για πράγματα όπως το σύστημα της ομάδας, για το πώς επιθυμεί να παίζει η Τσέλσι και πώς θέλει να παίζω εγώ και για το πώς το σύστημα θα ταιριάξει πάνω μου. Είναι ένας ωραίος τύπος που δεν μου είπε απλά τι θέλει από μένα ως παίκτη επειδή θέλει να με βοηθήσει ως άνθρωπο. Τώρα με ξέρει λίγο καλύτερα και νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ