Στις 29 Αυγούστου το Community Shield της Αγγλίας

Στις 29 Αυγούστου το Community Shield της Αγγλίας

Σε ακριβώς έναν μήνα από τώρα θα πραγματοποιηθεί το Community Shield όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Αγγλίας, με την Λίβερπουλ να περιμένει τον τελικό του FA Cup ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι ώστε να μάθει τον αντίπαλο της.

Στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί εν τέλει το Community Shield της Αγγλίας, που περισσότερο μοιάζει με ένα «επίσημο» φιλικό παρά το Σούπερ Καπ της χώρας. Όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομοσπονδία ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» σε έναν μήνα από τώρα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν θα γίνει υπό την παρουσία φιλάθλων.

Κάτι τέτοιο ωστόσο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μέχρι στιγμή μιας και πρόσφατα ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας είχε δηλώσει πως στόχος είναι, οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στα γήπεδα στα μέσα του Οκτώβρη.

Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον θεσμό, όπου πέρσι γνώρισε την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι. Οι «κόκκινοι» θα περιμένουν για να μάθουν τον αντίπαλο τους την πρώτη ημέρα του Αυγούστου, με την Άρσεναλ και την Τσέλσι να έχουν να δώσουν τη δικιά τους μάχη στον τελικό του FA Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ