Οι αποδόσεις των Άγγλων μπουκ για την αποχώρηση του Σωκράτη από την Άρσεναλ

Οι αποδόσεις των Άγγλων μπουκ για την αποχώρηση του Σωκράτη από την Άρσεναλ

Το μέλλον του Σωκράτη στην Άρσεναλ είναι αβέβαιο, με τους Άγγλους να έχουν ήδη βγάλει τις στοιχηματικές αποδόσεις για την αποχώρηση του από το Λονδίνο.

Σε τεντωμένο σκοινί είναι το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ. Από τη μία τα δημοσιεύματα πως ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει και τον παροτρύνει να ψάξει το νέο σταθμό της καριέρας του και από την άλλη η κατηγορηματική διάψευση του ατζέντη, του Σωκράτη.

Τα τελευταία νέα από το «Νησί» αναφέρουν πως ο Σωκράτης δεν είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Αρτέτα, χωρίς ωστόσο να τον έχει ξεγράψει εντελώς.

Οι Άγγλοι μπουκ δεν έχασαν την ευκαιρία και έχουν ξεκινήσει το «παιχνίδι», βγάζοντας αποδόσεις για τους υποψήφιους «κανονιέρηδες» προς αποχώρηση. Ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός φιγουράρει στην 5η θέση με απόδοση 4/6, μαζί με τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 7 Μαρτίου. Φαβορί προς αποχώρηση είναι ο Ματέο Γκεντουζί με 1/5, που έχει μπει στο ψυγείο εδώ και έναν μήνα. Μία θέση κάτω από τον Σωκράτη είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας περιμένει πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ