Μαχρέζ : Θέλει να φύγει από τη Λέστερ

Μαχρέζ : Θέλει να φύγει από τη Λέστερ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ επανέλαβε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λέστερ, όμως ο Κλοντ Πιέλ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει ως το καλοκαίρι.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ επιμένει στην απόφαση του να φύγει από τη Λέστερ και πιέζει τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να συναινέσουν στην παραχώρηση του.

Ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ εντάχθηκε στις αλεπούδες από τη γαλλική Χάβρη τον Ιανουάριο του 2014 και ήταν από τους πρωταγωνιστές, τόσο της ανόδου στην Premier League τη σεζόν 2014/2015, αλλά πολύ περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου την αμέσως επόμενη περίοδο (σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 18 γκολ).

Μετά, όμως, την απογοητευτική σεζόν που είχε την περασμένη σεζόν η Λέστερ ο Μαχρέζ επιμένει στη φυγή του και επανέλαβε την απόφαση του. Για την απόκτηση του έχουν ενδιαφερθεί Ρόμα, Αρσεναλ και Λίβερπουλ.

Πάντως ο Γάλλος τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Κλοντ Πιέλ, δήλωσε πως ο Μαχρέζ θα μείνει έως το τέλος της σεζόν: «Είμαι αισιόδοξος με τον Ρίγιαντ. Μιλήσαμε πολύ μαζί του για διάφορα πράγματα. Έχει ωριμάσει, έχει εμπειρία και αυτό το βλέπουμε στο παιχνίδι του. Προοδεύει συνεχώς. Είναι καλό για εμάς, αφού θα συνεχίσει όλη τη σεζόν στην ομάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ