«Η Άρσεναλ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκρίλις»

«Η Άρσεναλ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκρίλις»

Η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Τζακ Γκρίλις αλλά όπως φαίνεται δεν θα «κυνηγήσει» την απόκτησή του.

Ο Τζακ Γκρίλις πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Άστον Βίλα και δικαίως έχει συγκεντρώσει αρκετούς «μνηστήρες» για να τον αποκτήσουν. Μια εξ αυτών είναι και η Άρσεναλ, η οποία όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την «κούρσα» για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιό του 24χρονου με την Βίλα λήγει το 2023 και σε αυτό δεν υπάρχει buy out. Οι «κανονιέρηδες» αποτέλεσαν μία από τις ομάδες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους φέτος για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εξακολουθεί να συμβαίνει.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», αρκετές ομάδες ήταν πρόθυμες να δώσουν ένα ποσό γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με τους «χωριάτες» να παραμένουν ανένδοτοι. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ θα μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με ένα ποσό άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δεν επιτρέπει στην Άρσεναλ να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει δεχτεί σοβαρό οικονομικό πλήγμα καθώς έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και δεν θα μπορεί καταθέσει μια πρόταση τέτοιους ύψους.

Στη σεζόν που τελείωσε, ο Γκρίλις είχε οκτώ γκολ και έξι ασίστ, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία και να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ