Λακαζέτ : «Θέλουμε να σώσουμε τη σεζόν»

Λακαζέτ : «Θέλουμε να σώσουμε τη σεζόν»

Άρσεναλ και Τσέλσι αναμετριούνται για τον μεγάλο τελικό του FA Cup, με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να τονίζει την αναγκαιότητα του τίτλου για τους «κανονιέρηδες».

Ντέρμπι Λονδίνου με φόντο τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό. Άρσεναλ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με στόχο την κατάκτηση του FA Cup.

Για την Άρσεναλ, η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς θα ήθελε… Αντιθέτως οι «κανονιέρηδες» πραγματοποίησαν τη χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών, τερματίζοντας στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος… όπως ανέφερε και ο επιθετικός της ομάδας, Αλεξάντερ Λακαζέτ.

«Χάσαμε από νωρίς σχεδόν όλους τους στόχους μας. Ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Αλλάξαμε προπονητή στη μέση της σεζόν, είχαμε τη μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας και είδαμε μερικές αλλαγές και στο ρόστερ. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το FA Cup σημαίνει πολλά και είναι ευκαιρία να σώσουμε τη σεζόν. Ήρθα στην Άρσεναλ για να κερδίζω τρόπαια» ανέφερε ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ