«Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ», γράφει η Bild

«Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ», γράφει η Bild

Συμφωνία Ντόρτμουντ και Άρσεναλ για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φέρνει στο φως η γερμανική Bild, που αναφέρει πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη υπόθεση και ο Γκαμπονέζος προβάρει τη φανέλα των Κανονιέρηδων.

Έτοιμος να υπογράψει στην Άρσεναλ είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, καθώς όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα οι Κανονιέρηδες τα έχουν βρει σε όλα με την Ντόρτμουντ για την αγορά του.

Συγκεκριμένα η Bild αναφέρει πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει συμφωνήσει να πληρώσει 70 εκατ. ευρώ στους Βεστφαλλούς για να εξασφαλίσει τη συναίνεση τους στην πώληση του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Το συμβόλαιο του 23χρονου φορ θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022 και η αμοιβή του θα φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ με τα μπόνους θα αγγίζει τα 15. εκατ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται πως η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει στραφεί στην περίπτωση του Μισί Μπατσουαγί της Τσέλσι για να αντικαταστήσει τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ από το 2013, όταν και αποκτήθηκε έναντι 13 εκατ. ευρώ από τη Σεντ Ετιέν και σε 212 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 141 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ