Ρούνεϊ για Ντε Μπρόινε : «Μου θυμίζει τον Τζέραρντ και τον Γκιγκς»

Ρούνεϊ για Ντε Μπρόινε : «Μου θυμίζει τον Τζέραρντ και τον Γκιγκς»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναφέρθηκε στο ταλέντο του Κέβιν Ντε Μπρόινε και δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τους Τζέραρντ και Γκιγκς αλλά και τον κατατάξει στους τρεις καλύτερους του κόσμου.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία της και ίσως ο καλύτερος αυτή την στιγμή στο ρόστερ της. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν σταματάει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει δεχτεί τους «ύμνους» από πολλούς συναδέλφους του.

Ένας από αυτούς, είναι ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Βρετανός επιθετικός αποθέωσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Σίτι, συγκρίνοντάς τον με τον Στίβεν Τζέραρντ αλλά και τον Ράιαν Γκιγκς. Ακόμα, τόνισε με μεγάλη σιγουριά, ότι είναι μέσα στους τρεις καλύτερους του κόσμου.

Αναλυτικά, είπε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μεγαλύτερο όπλο της Σίτι είναι ο Ντε Μπρόινε, ένας από τους 3 καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Το να παίζεις απέναντι του δεν ήταν ποτέ εύκολο και θα θυμάμαι πάντα που η Έβερτον χρησιμοποιούσε εμένα και τον Μόργκαν Σνάιντερλιν σε 4-4-2 απέναντι σε ένα κέντρο της Σίτι με Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα και Φερναντίνιο, με τον Στέρλινγκ να συγκλίνει.

Μας κατέστρεψαν απολύτως. Εγώ και ο Σνάιντερλιν ήμασταν στο κέντρο του γηπέδου και λέγαμε «τι γίνεται εδώ;» Χάναμε με 3-0 στο 37’ και είχαμε 18% κατοχή. Ο Ντε Μπρόινε μου θυμίζει τον Τζέραρντ. Βγαίνει έξω δεξιά και κάνει κάποιες καταπληκτικές μπαλιές προς τα μέσα, όπως συνήθιζε και ο Στίβι.

Αυτό που μου αρέσει είναι που ρισκάρει, δε πάει για την εύκολη μπαλιά, κάνει τη δύσκολη πάσα. Όταν έπαιζα με τον Γκιγκς και αυτός είχε τη μπάλα έτρεχα επειδή ήξερα ότι θα προσπαθούσε να με βρει, και αν πετύχαινε με έβγαζε μπροστά από το τέρμα. Ο Ντε Μπρόινε είναι έτσι. Οι ομάδες νομίζουν ότι μπορούν να τον αναγκάσουν να πασάρει στο πλάι αλλά μπορεί να περάσει πάσες από τα μικρότερα κενά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ