Πούλισιτς : Ο νεότερος… μετά τον Ρονάλντο

Πούλισιτς : Ο νεότερος… μετά τον Ρονάλντο

Η Τσέλσι ηττήθηκε στον τελικό του FA Cup, κόντρα στη συμπολίτισσα Άρσεναλ, ωστόσο ο Κρίστιαν Πούλισιτς, ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετικός, προσθέτοντας και μερικά στοιχεία στο βιογραφικό του.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Τσέλσι στο μεγάλο τελικό του FA Cup, εναντίον της αναγεννημένης τελευταία, Άρσεναλ. Οι «μπλε» με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο άνθρωπος που ξεχώρισε ωστόσο, για μία ακόμη φορά για την Τσέλσι, δεν ήταν άλλος από τον τρομερό Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο 21χρονος συνέχισε την εκπληκτική του φόρμα από την επανέναρξη και μετά, σκοράροντας ξανά σε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι. Με το γκολ του αυτό, ο Πούλισιτς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε τελικό του θεσμού, μετά από 16 χρόνια, όταν ο τότε 19χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε βρει δίχτυα απέναντι στη Μίλγουολ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής τους Ντόρτμουντ κατάφερε να γράψει και ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού έγινε μόλις ο πρώτος Αμερικανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει σε τελικό του FA Cup. Παράλληλα για την Τσέλσι αυτό ήταν και το γρηγορότερο γκολ (5 λεπτά) σε τελικό FA Cup, μετά από 23 χρόνια, όταν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο είχε σκοράρει στο πρώτο κιόλας λεπτό, εναντίον της Μίντλεσμπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ