Μιλάει με Άρσεναλ ο Γουίλιαν (pic)

Μιλάει με Άρσεναλ ο Γουίλιαν (pic)

Ο Γουίλιαν μετά την άρνηση της επέκτασης του συμβολαίου του στην Τσέλσι, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για την μεταγραφή του.

Ο Γουίλιαν δεν τα βρήκε με την Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου του και, πλέον, θεωρείται παρελθόν από τον αγγλικό σύλλογο. Όπως είναι λογικό, αυτή η άρνηση, ενεργοποίησε τους μνηστήρες και ήδη έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές, Fabrizio Romano, ο έμπειρος εξτρέμ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές βρουν την «χρυσή τομή».

Μάλιστα, βαρόμετρο στο αποτέλεσμα της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά του Βραζιλιάνου υπάρχει θετικό κλίμα και αναμένεται να βγάλει τα «μπλε» μετά από επτά χρόνια παρουσίας και με ελεύθερη μεταγραφή. Στην ομάδα του Λάμπαρντ έπαιξε σε 339 παιχνίδια και σκόραρε 63 τέρματα ενώ μοίρασε 62 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ